top of page

Vippeløft i Tønsberg som gir deg en sminkefri sommer ☀️

Få Strålende Vippeløft hos Vår Bryn- og Vippespesialist i Tønsberg


Å våkne opp med fyldige og definerte vipper kan virkelig løfte hele ansiktet ditt og gi deg et friskt utseende fra morgen til kveld. Vi tilbyr en rekke tjenester som kan gi deg en sminkefri sommer, blant annet: brynslaminerig, hennabryn, permanent makeup og ansiktsbehandlingen Fire And Ice fra iS Clinical. Det er dog ingen tvil om at storfavoritten hver eneste sommer er vippeløft, og det kan vi godt forstå.


best på vippeløft Tønsberg


Hva er Vippeløft?


Vippeløft, også kjent som lash lift, er en skånsom behandling som gir vippene dine et løft og en bøy som varer i 4-12 uker. Ved hjelp av produkter fra øverste hylle og speaialiserte teknikker, bøyer vi vippene forsiktig oppover for å skape et mer åpent og våkent utseende, behandlingen inkluderer selvfølgelig farge, og dette gjør at du kan kaste vippetangen og gå en mascarafri sommer i møte. Denne behandlingen er ideell for de som ønsker et naturlig og vedlikeholdsfritt alternativ til vippeextensions og makeup.


Vippeløft i Tønsberg - Hvorfor Velge Oss?


Som din lokale bryn- og vippespesialist i Tønsberg, er vi stolte av å tilby en førsteklasses opplevelse for våre kunder. Vår erfarne og sertifiserte terapeut har ekspertisen som trengs for å utføre vippeløftbehandlingen på en trygg og effektiv måte. Vi bruker kun høykvalitetsprodukter som er skånsomme mot øynene dine og gir langvarige resultater som du vil elske. I tillegg er alle produktene vi bruker under behandling veganske, cruelty free og coralreef safe. Vi kan også med stolthet si at det ikke svir hos oss, en veldig feil antagelse vi har hørt fra flere kunder, er at de forventer at det skal svi, dette skal det altså ikke gjøre!


Hvis du er ute etter vippeløft i Tønsberg, trenger du ikke lete lenger. Hos oss får du profesjonell behandling av fagfolk som bryr seg om dine ønsker og behov.


Vippeløft vestfold

2 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page