top of page

Om Oss

Et feel-good univers

Velkommen til New Day Beauty, der enkelhet møter sofistikasjon.

Som en minimalistisk skjønnhetsoase prioriterer vi kvalitet over kvantitet og ekspertise over snarveier.

Vårt verdigrunnlag handler om å skape et velværeunivers der fokuset ikke bare er på skjønnhetsbehandlinger, men på å pleie kropp og sinn. Hos New Day Beauty forstår vi at ekte skjønnhet ligger i enkelhet, og vår forpliktelse er å fremheve din naturlige glød med presisjon og omsorg.

Vi går ikke på kompromiss med kvalitet for å tilby lavere priser; i stedet investerer vi i ekspertisen til våre dedikerte fagfolk. Velkommen inn i en verden der hver detalj betyr noe, der enkelhet blir feiret, og der du er midtpunktet i vår minimalistiske tilnærming til skjønnhet og velvære.

New Day Beauty photoshoot Tønsberg

Vår Historie

New Day Beauty startet sitt eventyr den 6. februar 2023, og siden den gang har vi gledet oss over å ønske mange nye og trofaste kunder velkommen inn i vår skjønnhetssalong.

 

Begynnelsen var beskjeden, men vår lidenskap og engasjement har ført oss til å satse stort. Vi er stolte av å ikke bare tilby en rekke skjønnhetstjenester, men også å presentere et nøye kuratert utvalg av produkter som reflekterer vår dedikasjon til kvalitet.

Dette året har vært en reise med kontinuerlig læring, og vi har investert tid i å forbedre våre ferdigheter.

Hver kunde har vært en viktig del av vår historie, og vi setter stor pris på tilliten og støtten vi har mottatt. Vi ser frem til mange flere år med å skape skjønnhetsøyeblikk og vokse sammen med vårt elskede kundesamfunn.

Våre Leverandører

Microneedling, skin pen, derma pen rynke reduksjon
Logo_Pantone 7764U.png
Brow Rehab Tønsberg
iS Clinical hudpleie, hudkremer og ansiktspleie
bottom of page