top of page

Vi lanserer nettbutikk!!Rabattkode ut mars


Vi har gledet oss enormt mye til denne dagen, vi har jobbet dag og natt for å få nettbutikken perfekt for dere, og endelig er dagen her.

I nettbutikken vil du kunne kjøpe det vi selger i vår fysiske butikk, og du vil kunne motta hudanalyse, tips og triks direkte i nettbutikken.


Ved å bruke koden NDL20 vil du få hele 20% på hele nettbutikken <3

I tillegg tilbyr vi gratis frakt over 1500kr, så her er det ingenting å vente på!


Likt som i salongen er alle produktene vi selger i nettbutikken vegansk, cruelty free, bærekraftig produsert og fair trade. Vi er en etisk bedrift, og det skal vi fortsette med på nett 🤍
I tillegg lanserer vi ny produktserie


Rebiome er en probiotisk og økologisk hudpleieserie som er spesielt utviklet for å bygge opp og reparere skadet og sensitiv hud. Denne serien er eksepsjonelt god for deg som sliter med Rosacea, ekstremt tørr hud, ødelagt hudbarriere eller overbehandlet hud.


Vår hud består av millionvis av bakterier, når denne floraen er i ubalanse vil huden ta skade av dette. Ved å tilføre “mat” til de gode bakteriene, samtidig som man bekjemper de onde, vil microbiomet i huden balanseres, dermed vil huden vil tyknes og repareres.


Rebiome sine produkter tilfører enormt med fukt, og kan brukes av absolutt alle hudtyper. I tillegg har Rebiome sin helt egne proffbehandling, denne behandlingen tilfører levende organismer til huden, og er en perfekt start for deg som har større hudproblemer.


Masken inneholder 8 milliarder levende bakterier fra en velprøvd probiotisk stamme (m.biomeLiveSkin88™) når den aktiveres, og er i tillegg beriket med fuktboostende hyaluronsyrer. Resultatet er en sunnere og mer balansert hud.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page