top of page

!!GLADNYHET!!Vi er glad for å introdusere vårt nyeste tilskudd til New Day Beauty - kosmetisk dermatologisk sykepleier Olianne! 


Hun er hudekspert og har videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie akademiet, Olianne er svært dedikert i faget sitt. 


Vår kosmetiske sykepleier kombinerer kunnskap, lidenskap og forståelse av faget for å skape naturlige og foryngende resultater.


Olianne tilbyr konsultasjoner og behandlinger, utforsk vårt spekter av kosmetiske tjenester og bestill din time i dag for en personlig og profesjonell opplevelse. 

Vi ser frem til å hjelpe deg med å stråle fra innsiden og ut!


Og husk, vi har alltid gratis konsultasjon.

🤍
Har du fått med deg vår nye anisktsbehandling?ClearSkin med vakuum er en inovativ dyprensende ansiktsbehandling vi selv har skreddersydd for dere.

Denne behandlingen er en kombinasjon av en leiremaske og vakuum-maskin. Disse jobber sammen i en kraftfull symbiose, som rett og slett er uslåelig når det kommer til å bli kvitt hudormer og urenheter i huden.


Behandlingen gjør mye mer enn å bare bli kvitt hudormer!

Ved å dra vakuum over huden, kombinert med masken som er spesielt utviklet for å øke blodtilførselen til huden, er dette en effektiv lymfedrenasje som gir en enorm glød, booster kollagen og strammer opp huden på en naturlig og ikke inngripende måte. Denne ansiktsbehandlingen er egnet for alle hudtyper, både sensitiv og fet/kombinert hud. Den er trygg for gravide og ammende og kan spesialtilpasses dine behov.


Behandlingen har lite til null nedetid, og krever kun godt med fukt i etterkant. Dette er en low maintenance behandling, som alle kan benytte seg av.                                               

Dette er kanskje den aller mest effektive ikke inngripende ansiktsbehandlingen du kan få i Tønsberg.

Tilbudet varer til 31. Januar, og kan bookes frem i tid.

🤍25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page